Profesional mens hiking baju Awet sareng gampang dibersih

Katerangan Singkat:

Kami ngagaduhan dua basis produksi profésional, tim desain profésional sareng sistem jual jual anu sampurna. Pakéan mens hiking anu urang hasilkeun tiasa adaptasi kana sagala kaayaan anu ningkat résiko, langkung hadé ngajagi awak urang, ngadukung beuli bulanan sareng kami bakal masihan ka harga anu pangsaéna.


  • Bahan: Cocog sareng disesuaikan
  • Ukuran: Ukuran naon waé sayogi
  • Warna: tampilan gambar atanapi ngarobih.
  • Detil Produk

    Produk Tag

    Rincian Gancang

    Tempat Asal Jiangsu, Cina      
    Ngaran Brand OEM
    Nomer Modél sepré           
    Logo Narima Palanggan Logo OEM
    Ukuranna Ukuran naon waé sayogi            
    Warna Kelir Dipénta
    Kelas Kelas A                      
    Bahan Polyester / kapas \ Customization, Dipénta bahan
    Hiasan RUMAH, Hotel, Rumah Sakit              
    Benang Cihitung 100TC-e600TC
    Harga Murah Kuantitas ageung Negotiable

    Kaunggulan urang

    1. Sagala patarosan sareng patarosan bakal dijawab dina 24 jam.

    2. Tingkat mutu kalebet standar pengepakan anu paling saé sareng stabil.

    3. Pakéan éta dina wengi tetep haneut

    4. Kami pabrik profesional anu ngahasilkeun baju anu tahan hujan sareng napas

    4

    Perkenalan Perusahaan

    Huai'an RuiSheng Garment Co, Ltd, diadegkeun dina 2010, nyaéta impor perdagangan asing asing sareng perusahaan dagang ékspor di Huai'an
    Propinsi Jiangsu, Cina Dina Juni 2018, perusahaan suksés ngaluluskeun sertifikasi standar BSCI standar internasional. Kami gaduh 2 pabrik urang sorangan di Huai'an, salah sahiji disebat RuZhen khusus di T-Shit, Polo, Calana, Celana Pendek, Sportwear, Jaket, Mantel, anu sanésna namina Haolv profesional di Tempat Tidur, Selimut, Bantal, Kasur, Dekorasi.
    Mitra kami nutupan 400 merek di 30 nagara di sakumna dunya pikeun meunang amanah sadaya para palanggan kalayan kualitasna anu luhur, sareng ngagaduhan
    dibenerkeun pujian anu panceg luhur ti nasabah ti saprak éta diatur. Perusahaan nyayogikeun pamanggih manajemén yén "Kualitas ngabuktikeun Kakuatan, Rincian Ngahontal Pikeun Suksés", sareng cobian langkung saé pikeun ngalakukeun sagala aspek tina unggal jahitan, unggal titik prosedur manufaktur nepi ka pamariksaan ahir, paking sareng kiriman. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori