Mens Ngajalankeun Baju Kabugaran Lengan Panjang Gym Olahraga Cocog Gancang Garing

Katerangan Singkat:

Lalaki Ngajalankeun Baju anu urang ngahasilkeun tiasa nyangking pangalaman olahraga anu langkung saé. Kami gaduh alat produksi propésional pikeun mastikeun kualitas baju. Upami anjeun hoyong ngaropea gaya baju, logo, sareng sajabana, anjeun tiasa ngahubungi kami langsung sareng kami bakal masihan harga anu dipikaresep


  • Bahan: Cocog sareng disesuaikan
  • Ukuran: Ukuran naon waé sayogi
  • Warna: tampilan gambar atanapi ngarobih.
  • Detil Produk

    Produk Tag

    Rincian Gancang

    Tempat Asal Jiangsu, Cina      
    Ngaran Brand OEM
    Nomer Modél sepré           
    Logo Narima Palanggan Logo OEM
    Ukuranna Ukuran naon waé sayogi            
    Warna Kelir Dipénta
    Kelas Kelas A                      
    Bahan Polyester / kapas \ Customization, Dipénta bahan
    Usum Cinyusu                  
    Gaya Jaket
    Harga Murah Kuantitas ageung Negotiable

    Kaunggulan urang

    1. Sagala patarosan sareng patarosan bakal dijawab dina 24 jam.
    2. Tingkat mutu kalebet standar pengepakan anu paling saé sareng stabil.
    3. Pakéan anu urang ngahasilkeun tiasa gancang késang, napas sareng teu tiasa dianggo ngagem
    4. Tampa ukuran khusus, labél pribadi, logo sareng packing!

    55
    555

    Perkenalan Perusahaan

     abdin Juni 2018, perusahaan suksés ngalebetkeun sertifikasi standar BSCI standar internasional. Kami gaduh 2 pabrik urang sorangan di Huai'an, salah sahiji disebat RuZhen khusus di T-Shit, Polo, Calana, Celana Pendek, Sportwear, Jaket, Mantel, anu sanésna namina Haolv profesional di Tempat Tidur, Selimut, Bantal, Kasur, Dekorasi.
    Mitra kami nutupan 400 merek di 30 nagara di sakumna dunya pikeun meunang amanah sadaya para palanggan kalayan kualitasna anu luhur, sareng ngagaduhan
    dibenerkeun pujian anu panceg luhur ti nasabah ti saprak éta diatur. Perusahaan nyayogikeun pamanggih manajemén yén "Kualitas ngabuktikeun Kakuatan, Rincian Ngahontal Pikeun Suksés", sareng cobian langkung saé pikeun ngalakukeun sagala aspek tina unggal jahitan, unggal titik prosedur manufaktur nepi ka pamariksaan ahir, paking sareng kiriman. Kami keukeuh kana prinsip pangwangunan ”Kualitas, Kacapéan, Eincerity sareng Turun ka jalan damel bumi” pikeun nyayogikeun jasa anu saé pikeun ngolah! Kami tulus ngabagéakeun anjeun pikeun nganjang ka perusahaan kami atanapi ngahubungi kami pikeun gawé babarengan!

    https://www.ruishengarment.com/about-us/


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami