Warta

  • The functionality and advantages of cycling clothes

    Fungsionalitas sareng kaunggulan baju bersepeda

    Baju bersepeda mangrupikeun papakéan anu fungsional, sapertos kaamanan, nyeker, bernafas, gampang dikumbah, garing gancang, sareng jersi bersepeda kalayan lawon khusus, kalayan kakuatan anu luhur, élastisitas anu saé, tiasa diperpanjang, sareng tahan abrasi anu saé tiasa dianggap salaku fungsional siklik ...
    Maca deui
  • Common knowledge of clothing fabrics

    Kawéntar umum lawon pakean

    1. lawon lemes lawon lemes umum ipis sareng hampang, kalayan raos drape, garis lemes, sareng siluét alami. Kain lemes lemes nyakup kaen rajutan sareng lawon sutra nganggo struktur lawon bengong sareng lawon lemes lemes. Kain rajut lemes sering dianggo ...
    Maca deui
  • How to choose a reliable jacket, we must avoid these errors

    Kumaha carana milih jaket anu dipercaya, urang kedah nyingkahan kasalahan ieu

    Seueur jalma terang yén jaket didesain khusus pikeun peminat olahraga luar. Tapi, jaket mangrupikeun pakean fungsional anu khusus sareng fungsi waterproof sareng tahan angin. Kaseueuran jalma henteu terang kumaha milih. Aranjeunna ngagaduhan desain anu béda pikeun anu bénten ...
    Maca deui