Tentang Kami

Tentang Kami

Huai'an RuiSheng Garment Co., Ltd. diadegkeun taun 2010, mangrupikeun impor perdagangan luar negeri sareng perusahaan perdagangan ékspor di propinsi Huai'an Jiangsu, China, nyertakeun daérah 3500sqm, bengkel standarisasi tina 1100sqm, sareng berpotensi nahan 1500 jalma pikeun digawé, anu mangrupikeun salah sahiji pakean ageung perusahaan di Huai'an. Dina Juni 2018, perusahaan suksés ngaluluskeun sertifikasi standar BSCI standar internasional. Kami gaduh 2 pabrik urang sorangan di Huai'an, salah sahiji disebat RuZhen khusus di T-Shit, Polo, Calana, Celana Pendek, Sportwear, Jaket, Mantel, anu sanésna namina Haolv profesional di Tempat Tidur, Selimut, Bantal, Kasur, Dekorasi.

Mitra kami nutupan 400 mérek di 30 nagara di panjuru dunya pikeun kéngingkeun kapercayaan sadaya palanggan kalayan kualitas luhur, sareng parantos kéngingkeun pujian anu luhur sacara konsisten ti nasabah saprak didaptarkeun. Perusahaan nyayogikeun pamanggih manajemén yén "Kualitas ngabuktikeun Kakuatan, Rincian Ngahontal Pikeun Suksés", sareng cobian langkung saé pikeun ngalakukeun sagala aspek tina unggal jahitan, unggal titik prosedur manufaktur nepi ka pamariksaan ahir, paking sareng kiriman. Kami keukeuh kana prinsip pangwangunan ”Kualitas, Kacapéan, Eincerity sareng Turun ka jalan damel bumi” pikeun nyayogikeun jasa anu saé pikeun ngolah! Kami tulus ngabagéakeun anjeun pikeun nganjang ka perusahaan kami atanapi ngahubungi kami pikeun gawé babarengan!

Pabrik

Garis produksi baju nyulam utama gaduh langkung ti 200 sét alat ngaput canggih domestik, sareng sadaya jinis alat parantos lengkep; éta ngagaduhan karyawan 180, kalebet 100 tukang jait ngaput, 20 tukang ngaput, 40 pamariksaan bungkusan pamariksaan sareng 20 deui manajemén téknis sareng operasi.

di 2011, lini produksi garmen perusahaan ngalih kana taman industri. Wewengkon pabrik anu nembé diwangun ngagaduhan lingkungan anu saé, ngrampungkeun produksi, kahirupan, kaamanan sareng fasilitas tempur seuneu. Perusahaan nganggap karyawan salaku kabeungharan perusahaan anu paling ageung, sareng ngagaduhan lingkungan budaya sareng budaya perusahaan anu saé.

2
3

Sajarah

Uisheng International Trade Co., Ltd. Didirikeun taun 1999, perusahaan alit anu gaduh langkung ti belasan jalmi anu khusus kana pengolahan luar pakéan. Saatos 20 taun pangembangan, Ayeuna ngagaduhan kamampuan pikeun mandiri ngararancang, ngembangkeun, ngahasilkeun pakean sareng tékstil .Inggal ayeuna pabrik tekstil sareng pabrik ngolah pésta anu khusus dina nyulam sareng anyaman , Mempunyai téknologi mandiri Quality ControlDough asesoris ngayakeun department.There aya langkung ti 200 karyawan anu tos aya. Penjualan taunan 5 juta dolar AS.

Produk

Produk domestik: kaos, kaos Polo, olahraga rajutan lalaki sareng awéwé kasual, pakean katun awéwé sareng awéwé, jaket handap baju jero, piyama, ngagem kasual sareng séri anu ampir 100 jenis.