100% Polyamide softshell waterproof waterproof pikeun lalaki

Katerangan Singkat:

Batok cangkangna alus kami cocog pikeun sagala kaayaan hawa. Resort ski, barang anu panas dina parahu sareng kota-kota di panjuru dunya. Penampilan eces, kahaneutan sareng panyalindungan saha waé anu nganggo jaket cangkang lemes tiasa ningali seueur hakékat lawon lemes. Henteu aya masalah sareng ramo dri angin sareng angin. Naha éta dina lamping, dina jalan satapak atanapi di bar favorit anjeun, jakét ieu tiasa ngadamelana.


  • Bahan: Cocog sareng disesuaikan
  • Ukuran: Ukuran naon waé sayogi
  • Warna: tampilan gambar atanapi ngarobih.
  • Detil Produk

    Produk Tag

    Rincian Gancang

    Tempat Asal  Jiangsu, Cina      
    Ngaran Brand OEM
    Nomer Modél jaket cangkang lemes      
    Logo Narima Palanggan Logo OEM
    Ukuranna Ukuran naon waé sayogi            
    Warna Kelir Dipénta
    Kelas Kelas A                      
    Bahan Polyester / kapas \ Customization, Dipénta bahan

    Panjang leungeun baju (cm)

    Pondok        

    Jenis Panutupan

    Zipper

    Harga Murah Kuantitas ageung Negotiable

    Ciri produk

    Baju 1. urang tahan cai, tahan angin, awét sareng ramah lingkungan

    2. Tiasa mendesain saku dada nangtung sareng anti selip + garasi seleting tahan cai, kalebet gaya anu sanés tiasa diluyukeun

    3. Selang elastis tiasa dianggo dina panangan, sareng kerah didesain nganggo kerah cadang

    4. hem tiasa didesain nganggo tali elastis, eyelets sareng colokan plastik, anu tiasa langkung nyaman dipakai dina situasi khusus

    55
    555

     Tentang Kami

    1. Kami mangrupikeun supplier anu unggul dumasar di jingsu, China, sareng pangalaman bisnis internasional 10years. Ngajual ka 40 nagara di sakuliah dunya, kalebet Jerman, Perancis, Eropa, AS. Dina taun-taun ayeuna urang tetep rata-rata 50% omzétna ningkat.

    Pelanggan 2.Our kalebet sababaraha merek internasional. Sababaraha parantos aya hubungan 5-8 taun sareng urang.

    3. kami gaduh 2 Tim Penjualan: Tékstil, baju. Unggal penjualan ngagaduhan 8 taun pangalaman berpungsi. Kami tiasa nyayogikeun anjeun jasa One-stop pikeun sadaya produk. Gotong royong Tim anu hadé bisa ngajamin pikeun ngawaler sadaya jinis panalungtikan dina waktos 2 jam. Budaya penjualan kami téh kutang sareng tim kerja.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami