• High Quality Custom Men SoftshellJacket Outdoor

    SoftshellJacket Leungiteun Kualitas Tinggi Jabi

    Jaket cangkang lemes anu ditutupan nyaéta jaket anu haneut sareng serbaguna anu ngamaksimalkeun kanyamanan sareng pagelaran. Hem, adjustable hood sareng palapis DWR nyayogikeun tahan angin sareng cai, sedengkeun lawon awak elastis sareng artikulasi sareng tiasa dibarengan ku anjeun. Éta hadé pikeun olahraga, tapi kalayan rohangan tambahan sakedik, janten nalika cuaca goréng, anjeun tiasa lapisna. Upami cuaca nyaéta TOO teu nguntungkeun, calik dina korsi sareng anggoan kana opener.