SoftshellJacket Leungiteun Kualitas Tinggi Jabi

Katerangan Singkat:

Jaket cangkang lemes anu ditutupan nyaéta jaket anu haneut sareng serbaguna anu ngamaksimalkeun kanyamanan sareng pagelaran. Hem, adjustable hood sareng palapis DWR nyayogikeun tahan angin sareng cai, sedengkeun lawon awak elastis sareng artikulasi sareng tiasa dibarengan ku anjeun. Éta hadé pikeun olahraga, tapi kalayan rohangan tambahan sakedik, janten nalika cuaca goréng, anjeun tiasa lapisna. Upami cuaca nyaéta TOO teu nguntungkeun, calik dina korsi sareng anggoan kana opener.


  • Bahan: Cocog sareng disesuaikan
  • Ukuran: Ukuran naon waé sayogi
  • Warna: tampilan gambar atanapi ngarobih.
  • Detil Produk

    Produk Tag

    Rincian Gancang

    Tempat Asal Jiangsu, Cina      
    Ngaran Brand OEM
    Nomer Modél jaket cangkang lemes        
    Logo Narima Palanggan Logo OEM
    Ukuranna Ukuran naon waé sayogi            
    Warna Kelir Dipénta
    Kelas Kelas A                      
    Bahan Polyester / kustomisasi, Bahan anu dipénta
    Grup Umur Déwasa            
    Gaya Jaket, jaket awéwé ngarobih angin

    Pitur

    Anti UV, Breathable, Gancang Gancang, Kalangkang Angin 

    Fungsi

    tahan cai, peupeus angin

    Harga Murah Kuantitas ageung Negotiable

    Fitur produk

    Angin sareng cai tahan lawon 4-arah manteng lemesna cocog pikeun jalan-jalan di kota nalika cuacana rada halimun

    Dompét sareng dua kantong kantong pikeun nyimpen barang pribadi anu penting. Siga bedil cocoan cocooan. Pakés dada kénca kéngingkeun port média pikeun nyolok jam na fav anjeun sareng pembuka botol antler khusus pikeun wengi-wengi anu gampang nginum sakitar seuneu.

    Awet YKK Zippers ngabantosan pikeun tetep kaluar elemenna

    Pangaturan hareup sareng tukang tiung pikeun pas sareng gancang disesuaikan

    Diartikulasikeun pikeun gerakan lengkep tanpa lawon narik teu raoseun

    Éméntas handap hem ngagaduhan buntut anu rada turun pikeun sinyalna korsi anu langkung saé sahingga anjeun moal mendakan saha waé nalika anjeun ngabengkokkeun

    Entong hariwang upami anjeun jalma luhur. Ieu sayogi dina ukuran jangkung ngan ukur pikeun anjeun. Sawangsulna.

    55
    555

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami