Jaket tahan angin jaket angin profésional kualitas luhur

Katerangan Singkat:

Malah upami anjeun nyangka lapisanna leres-leres waé, sakapeung angin tiasa katahan tiis. Naha anjeun dina puncak gunung berangin di nagara, atanapi leumpang anjing anjeun kaluar ti bumi, kami tiasa manfaatkeun kipas angin anti angin, anu ngabantosan kami tetep haneut sareng garing. Kami nawiskeun sababaraha rupa-rupa jaket angin sareng jaket lalaki panganyarna anu dirancang pikeun ngonci dina kahaneutan sareng ngajaga angin lemah.


  • Bahan: Cocog sareng disesuaikan
  • Ukuran: Ukuran naon waé sayogi
  • Warna: tampilan gambar atanapi ngarobih.
  • Detil Produk

    Produk Tag

    Rincian Gancang
    Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: OEM
    Nomer modél: Ski jaket Logo: Narima Palanggan Logo OEM
    Ukuran: Sakur ukuranna aya Warna: Koléksi anu Dipénta
    Kelas: Bahan Kelas A: Poliéster / Kustomisasi, Bahan anu dipénta
    Grup Umur: Gaya Dewasa: Jaket, jaket angin angin wanoja
    Pitur: Anti UV, Nafas, KILAS GOLONG, Fungsi Windproof: kalis air, gempa bumi
    Harga Rendah: Kuantitas ageung Negotiable
    Fitur produk
    1 , Éta ringan sareng ringan, anu hartosna anjeun tiasa nyandak salaku barang darurat nalika anjeun angkat dina lingkungan anu lembab - éta disumputkeun dina saku kénca, ku kituna anjeun tiasa gampang dilebetkeun dina kit.
    2 , Detil desain anu manpaat kalebet helm anu cocog sareng helm kalayan tutup tilepan, saku a-dada sareng windbreak interior.
    3 , lawon nyalira tiasa leres-leres tahan angin sareng gaduh fungsi desain anu kuat. Élastis dina hem sareng cuffs, saku légok, dua bolong bolong, kantong leungeun anu seleting (pikeun ventilasi) sareng zippers pikeun gampang ngencengi. Tiung ogé saé pisan sareng spike sareng parantos disaluyukeun dina kerah
    Tentang Kami
    Pelanggan 1.Our kalebet seueur merek internasional. Sababaraha parantos aya hubungan 5-8 taun sareng urang.
    2. Urang gaduh 2 Tim Penjualan: Tekstil, baju. Unggal penjualan ngagaduhan 8 taun pangalaman berpungsi. Kami tiasa nyayogikeun anjeun jasa One-stop pikeun sadaya produk. Gotong royong Tim anu hadé bisa ngajamin pikeun ngawaler sadaya jinis panalungtikan dina waktos 2 jam. Budaya penjualan kami téh kutang sareng tim kerja.
    Kami gaduh kontrol anu kuat dina manajemén ranté suplai. Kami gaduh pabrik sorangan, 2-3 jam jauh ti lianyungang. Urang ngatur lawon / mater, sapertos urang ngendalikeun tina benang dugi ka anyaman dugi ka ninun; Kami nyayogikeun jasa total ti desain / karya seni, ka prototipe heula, prototipe akhir, conto PP, produksi masal, dugi pamariksaan pra-kiriman.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami