Jaket Fleece mans haneut ngadukung pamesaran seueur

Katerangan Singkat:

Jaket Fleece ieu cocog pikeun ngajaga anjeun haneut nalika hawa tiis. Dina cuaca tiis, anjeun tiasa ngagem jas sanés pikeun tetep haneut. Kami bakal masihan anjeun harga anu paling saé pikeun seueur pameseran


  • Bahan: Cocog sareng disesuaikan
  • Ukuran: Ukuran naon waé sayogi
  • Warna: tampilan gambar atanapi ngarobih.
  • Detil Produk

    Produk Tag

    Rincian Gancang

    Tempat Asal  Jiangsu, Cina      
    Ngaran Brand OEM
    Nomer Modél sepré           
    Logo Narima Palanggan Logo OEM
    Ukuranna S / M / L / XL / XXL Ukuran naon waé sayogi sayogi           
    Warna Kelir Dipénta
    Gaya   Kasual                   
    Bahan Poliéster / Katun 160-180gsm
    Hiasan Zippers       
    Jenis Panutupan Zipper
    Harga Murah Kuantitas ageung Negotiable

    Kaunggulan urang

    1.Extremely awét

    2. Super bulu lemes

    3.Antip ukuran khusus, labél pribadi, logo sareng kemasan!

    4
    5

    FAQ

    1. Sabaraha lami kuring tiasa kéngingkeun tanggepan saatos kami ngirimkeun panilitian?

    Kami bakal ngawalon anjeun dina 12 jam dina dinten damel.

    2. Naha anjeun tiasa ngadamel desain urang?

    Tangtosna, desain desain anjeun (OEM / ODM) sayogi.

    3. Naha anjeun tiasa ngadamel desain kami pikeun pakét?

    Leres, pls kirimkeun kami desain anu anjeun peryogikeun, kami bakal ngahargaan harga sareng ngadamel pakét anu sami anu sami dina desain anjeun. Atanapi urang ogé ngagaduhan sababaraha bungkus kanggo rujukan anjeun.

    4. Naon waktos universal pikeun pangiriman pesenan?

    Produksi alit: 3-4 dinten Produksi massal: 7-15 dinten atanapi dumasar kana qty anjeun.

    5. Naon jenis pengiriman barang anu anjeun gaduh?

    DHL, FEDEX, UPS, EMS, TNT, jsb.

    6. Naon anu anjeun tiasa kéngingkeun kami?

    Produk unggulan (desain unik, mesin percetakan sateuacanna, kontrol kualitas ketat) Pabrik penjualan langsung (harga anu pikaresep sareng kompetitif) Layanan hébat (OEM, ODM, jasa purna jual, pangiriman gancang) Profesional.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori