Anyar olahraga khusus tshirt dicitak pikeun lalaki cina

Katerangan Singkat:

Sakumaha langkung seueur pribadi anu anjeun tiasa mendakan tinimbang kaos dirarancang khusus?
Ngahormatan Pelatih anjeun, Sukarelawan, Karyawan, Baraya, Rakan, atanapi Diri Anjeun nganggo mémori anu éndah. Pikeun leres-leres nunjukkeun apresiasi anjeun, hayu urang masihan anjeun kaos kosong sareng Wanding anjeun sareng Poto, Perusahaan atanapi Logo Tim anu dipilih khusus, Desain Unik, atanapi bahkan tanda tangan SEBENAR anu dilimpudkeun dina WARNA PENUH.


  • Bahan: Cocog sareng disesuaikan
  • Ukuran: Ukuran naon waé sayogi
  • Warna: tampilan gambar atanapi ngarobih.
  • Detil Produk

    Produk Tag

    Ihtisar

    Rincian Gancang

    Tempat Asal Jiangsu     
    Ngaran Brand  Ruisheng
    Nomer Modél lalaki kaos
    Pitur Kapasihan, Ukuran Ditambah            
    Kerah O-Beungeut              
    Beurat lawon 200 Gram                 
    Sadia kuantitas 1000       
    Bahan 100% COTTON \ Adat           
    Gaya leungeun baju Lengan pondok     
    Rarancang Kalawan Pola                
    Tipe Pola Ngaropéa   
    Gaya Kasual Smart             
    Jenis lawon Ranginang          
    Logo Logo ngarobih
    Nyitak Percetakan ngarobih       
    Warna Ngaropéa Warna
    Balanja Salaku ruquest anjeun           
    Pangmayaran Bisa komunikasi
    Téknik Panas mindahkeun citak atanapi prosés Panas ukuran

    Kaunggulan urang

    1. Urang gawé bareng sareng olahraga, yoga sareng komunitas kagiatan luar, sareng salah sahiji pabrik anu paling hadé di dunya, ngagunakeun téknologi anyar sareng bahan énggal pikeun ngahasilkeun produk anu saé ku anu alus, kualitas luhur, ngagem busana luhur.

    2. Sampurna pikeun anjeun damel, kaluar pikeun maén atanapi di lapangan golf

    3. Bersih-réngsé 3 tombol sareng kerah tagless

    55
    555

    FAQ

    1. Sabaraha lami kuring tiasa kéngingkeun tanggepan saatos kami ngirimkeun panilitian?
    Kami bakal ngawalon anjeun dina 12 jam dina dinten damel.

    2. Naha anjeun tiasa ngadamel desain urang?
    Tangtosna, desain desain anjeun (OEM / ODM) sayogi.

    3. Naha anjeun tiasa ngadamel desain kami pikeun pakét?
    Leres, pls kirimkeun kami desain anu anjeun peryogikeun, kami bakal ngahargaan harga sareng ngadamel pakét anu sami anu sami dina desain anjeun. Atanapi urang ogé ngagaduhan sababaraha bungkus kanggo rujukan anjeun.

    4. Naon waktos universal pikeun pangiriman pesenan?
    Produksi alit: 3-4 dinten Produksi massal: 7-15 dinten atanapi dumasar kana qty anjeun.

    5. Naon jenis pengiriman barang anu anjeun gaduh?
    DHL, FEDEX, UPS, EMS, TNT, jsb.

    6. Naon anu anjeun tiasa kéngingkeun kami?
    Produk alus teuing (desain unik, mesin percetakan sateuacanna, kontrol kualitas anu ketat) Pabrik langsung langsung (harga anu nguntungkeun sareng kompetitif) Pelayanan hébat (OEM, ODM, jasa saatos jualan, pangiriman gancang) Profesional.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami