Jaket ski ski profésional kualitas tahan angin sareng dipercaya

Katerangan Singkat:

Jaket ski mens dirancang pikeun lingkungan anu ekstrim sareng dianyam lemes tina lawon regang sareng dieusian ku bahan lemes. Aranjeunna ngagaduhan tiung seleting, lengan panjang kalayan cuffs elastis internal, ventilated zip handapeun panangan, rok salju anu tiasa dicabut, kantong kacasoca sareng zippers kalis cai dina dua kantong tetep. Fungsi téknis kalayan kabébasan maksimal gerak sapertos siku anu tiasa ditekuk


  • Bahan: Cocog sareng disesuaikan
  • Ukuran: Ukuran naon waé sayogi
  • Warna: tampilan gambar atanapi ngarobih.
  • Detil Produk

    Produk Tag

    Rincian Gancang

    Tempat Asal  Jiangsu, Cina
    Ngaran Brand OEM

    Nomer Modél

    Jaket ski

    Logo

    Narima Palanggan Logo OEM

    Ukuranna Ukuran naon waé sayogi
    Warna Kelir Dipénta
    Kelas Kelas A
    Bahan Polyester / kustomisasi, Bahan anu dipénta
    Grup Umur Déwasa
    Gaya Jaket, jaket awéwé ngarobih angin

    Pitur

    Anti UV, Breathable, Gancang Gancang, Kalangkang Angin

    Fungsi

    tahan cai, peupeus angin

    Harga Murah Kuantitas ageung Negotiable

    Fitur produk

    Palapis waterproof 1.Professional, lapisan wol sareng perasaan lemes sareng raoseun, ogé lawon awét tina 2400 serat poliéster tiasa mastikeun pangropéa kahaneutan pangsaéna.
    2. jaket ski anti cai tiasa dianggo dina sirah tekanan langkung ti 10000 mm. Nalika anjeun di luar ruangan, jaga awak anjeun garing sareng nyaman sepanjang waktos, sareng tiasa nolak cuaca hujan atanapi halimun.
    3. Sababaraha kantong:
      1) 2 kantong ritslét anu nganggo tutup (paspor atanapi panyimpenan kartu).
      2) Dua kantong interior, hiji saku média internal internal sareng hiji saku zipper.
      3) Aya saku tambalan dina panangan kénca pikeun nyimpen perhiasan anjeun (cincin, anting, kalung, sareng sajabana), gadget atanapi pas ski sateuacan anjeun ngalih.
      4) Aya kabel ngalereskeun earphone sareng alat pendukung dina jero jaket.

    4. Jaket ski anti cai tiasa gampang diatasi cuaca goréng sapertos halimun, hujan atanapi salju. Éta paling cocog pikeun ski Turun gunung, snowboarding, snowboarding, gunung, hiking, iinditan, sareng jaket kalayan tiung pisang ogé paling cocog pikeun usum tiis olahraga outdoor atanapi sagala rupa kasempetan.

    55
    555

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami