Fungsionalitas sareng kaunggulan baju bersepeda

Baju sepeda mangrupikeun pakean fungsional, sapertos kasalametan, wick, breathable, gampang dikumbah, gancang-gancang, sareng sajabana Ngabuburit baju sareng kain khusus, kalayan kakuatan tinggi, élastisitas, alus extensibility, sareng résistansi abrasion anu alus tiasa dianggap salaku fungsional jersey Titik luhur baju baju balét kedah aya hawa nafas sareng kesang, anu gancang tiasa ngaleupaskeun jumlah késang sareng ngajaga awak tetep garing. Bagian handap kaos sapédah kedah ketat, épéktip ngirangan kacapean otot, sareng palangkangan kedah lemes sareng ngagaduhan perméabilitas hawa anu saé. Hayu urang nyarioskeun detil baju bersepeda.Provide high-quality  Mens cycling clothes Professional production

Seueur babaturan pikirkeun yén warna baju sapédah terang teuing. Henteu terang naha desain ieu alesan kaamanan. Warna peringatan konéng, beureum, biru sareng bodas dianggo sacara éksténsif. Alesanna nyaéta nalika anjeun tumpak di jalan, supir mobil sareng tukang leumpang jelas tiasa ningali anjeun ti kajauhan, sareng nyobian nyingkahan kacilakaan lalu lintas.
Seueur réréncangan anu nembé milih baju pédah bakal naros, naha lawon tina luhur sareng handapeun baju bersepeda bénten? Sakumaha anu disebat sateuacana, baju luhur nyaéta ngabasmi kesang, sareng baju handap nyaéta pikeun ngaleungitkeun kacapean. Kusabab cuaca, nalika cuacana langkung tiis, lawon anu haneut, napas sareng tahan angin biasana dianggo, atanapi lawon angin sareng lawon anu bernafas dianggo sacara cross-bagian numutkeun bagian anu béda. Nalika cuaca panas, kesang-wicking, napas, gampang dibasuh sareng gancang-garing kaédah janten pilihan anu pangheulana, sareng sigana tina sudut pandang kaséhatan, aya bahan-bahan fungsional sareng syarat-syarat anu langkung luhur pikeun sterilisasi sareng deodorization. Baju bersepeda kedah sacaket awak pikeun ngirangan tahan angin sabisa-bisa. Baju sepeda ogé kedah ngagaduhan fungsi ngalindungan awak, sareng baju sapédah ogé kedah ngagaduhan résistansi abrasion, sanaos upami kacilakaan, sacara efektif tiasa ngirangan daérah goresan. Bréh, aya bantal pikeun nunggang calana pikeun nyegah gesekan jangka panjang sareng tekanan antara penganut sareng korsi, sareng ngajagi awak.


Waktos Post: Jul-18-2020