Kawéntar umum lawon pakean

1. lawon lemes
Lawon lemes umumna ipis sareng hampang, kalayan raos drape, garis lemes, sareng siluét alami. Kain lemes lemes nyakup kaen rajutan sareng lawon sutra nganggo struktur lawon bengong sareng lawon lemes lemes. Kain nyulam lemes ngagunakeun bentukna lempeng sareng sederhana pikeun ngagambarkeun kurva éndah awak manusa dina desain pakean; sutra, rami sareng lawon sanésna langkung leupas sareng pleated, nunjukkeun aliran garis lawon.
2. lawon pisan
Lawon garing gaduh garis anu jelas sareng raos tina polumeu, anu tiasa ngawangun siluét anu gembleng. Anu biasa dianggo nyaéta kaén katun, kaén poliéster-katun, corduroy, sprei, sareng sababaraha lawon kandel sedeng sareng serat kimia. Lawon sapertos kitu tiasa dianggo dina desain anu nyorot akurasi modél pakean, sapertos jas sareng jas.

3. lawon ngagurilap
Permukaan lawon herang lemes sareng tiasa ngagambarkeun cahaya caang, kalayan raos anu hérang. Lawon sapertos nyertakeun lawon sareng tékstur satin. Hal ieu paling sering dianggo dina baju wengi atanapi baju pentas kanggo ngahasilkeun épék visual anu anca sareng ngagurilap. Lawon herang ngagaduhan rupa-rupa kabebasan modél dina pagelaran baju, sareng tiasa gaduh desain saderhana atanapi gaya anu langkung ageung.
4. Lawon kandel jeung beurat
Kain tebal sareng beurat kandel sareng calik, sareng tiasa ngahasilkeun épék gaya stabil, kalebet sagala jinis bulu kandel sareng lawon quilted. Lawonna ngagaduhan rasa ékspansi awak, sareng henteu pantes teuing ngagunakeun lipit sareng akumulasi. Dina desain, bentuk A sareng H paling pas.
5. lawon transparan
Lawon transparan hampang sareng transparan, kalayan pangaruh artistik anu elegan sareng misterius. Kaasup katun, sutra, lawon serat kimia, sapertos georgette, sutra satin, serat serat kimia, sareng sajabana. Pikeun nganyatakeun transparansi lawon, garis anu biasa dianggo sacara alami pinuh sareng beunghar ngawangun H-ngawangun sareng buleud méja ngawangun wangun desain.


Waktos Post: Jul-18-2020