Kumaha carana milih jaket anu dipercaya, urang kedah nyingkahan kasalahan ieu

Seueur jalma terang yén jaket didesain khusus pikeun peminat olahraga luar. Tapi, jaket mangrupikeun pakean fungsional anu khusus sareng fungsi waterproof sareng tahan angin. Kaseueuran jalma henteu terang kumaha milih. Aranjeunna ngagaduhan desain fungsional anu béda pikeun lingkungan anu béda. Jalma anu teu biasa bakal gaduh sababaraha salah paham, hayu urang tingali.

https://www.ruishengarment.com/ski-jacket/

Salah paham 1: The warmer the better
Kaayaan ieu umumna karandapan dina usum salju. Ilubiung dina olahraga outdoor dina usum tiis, nganggo teuing kandel saé pikeun haneutna, tapi éta bakal ketat pisan. Pikeun kaayaan cuaca umum, atanapi nalika naék atanapi nanjak di luar, jas ski rada beurat. Dina hal ieu, kaseueuran jalma bakal milih jaket atanapi jaket dua baju anu tiasa dicabut, anu langkung merenah pikeun ditunda sareng dicandak sareng langkung cocog pikeun olahraga luar.

Salah paham 2: Langkung awis langkung saé
Sanaos aya prinsip "murah henteu saé," jaketna langkung mahal henteu langkung saé. Pilih jakét anu tiasa nyangking panyalindungan sareng pitulung anu langkung ageung. Sacara umum, anjeun tiasa milih sababaraha merek anu kasohor, sapertos North Face, Northland, jsb. Jaket merek ieu ngagaduhan harga anu béda sareng umumna dirancang pikeun kagiatan petualangan dina lingkungan kasar. Nalika ngagaleuh, naha hargana mahal atanapi henteu henteu nunjukkeun naha jaket na saé atanapi henteu. Pilih numutkeun kagiatan anjeun nyalira.

Salah paham 3: Fungsi lengkep
Olahraga dina lingkungan anu béda bakal ngagaduhan jaket fungsional anu béda. Jaket anu urang anggo kedah praktis. Entong ningali fungsi jalma anu sanés sareng hoyongna. Upami éta mung ngagem kota biasa, henteu kedah milih Profesional, tahan cai, tahan angin, ambekan sareng jaket gunung gunung anu haneut, janten dumasar kana kaayaan anjeun sorangan, ulah ambing iri ka batur sareng niru batur.


Waktos Post: Jul-18-2020