Kapas polos katun Baju Seragam Polo Sulaman Sakola Polo T-Shirt

Katerangan Singkat:

Kami gaduh pabrik 2 urang sorangan di Huai'an, hiji anu disebut RuZhen khusus dina T-Shit, Polo shit, Pants, Shorts, Sportwear, Jaket, Lambang, anu sanés namina Haolv profésional dina Set Bedding, Quilt, Bantal, Tilam, Dekorasi .


  • Bahan: Cocog sareng disesuaikan
  • Ukuran: Ukuran naon waé sayogi
  • Warna: tampilan gambar atanapi ngarobih.
  • Detil Produk

    Produk Tag

    Ihtisar

    Rincian Gancang

    Tempat Asal Jiangsu     
    Ngaran Brand  Ruisheng
    Nomer Modél lalaki kaos
    Pitur Kapasihan, Ukuran Ditambah            
    Kerah O-Beungeut               
    Beurat lawon 200 Gram                 
    Sadia kuantitas 1000       
    Bahan 100% COTTON \ Adat           
     Gaya leungeun baju Lengan pondok     
    Rarancang Kalawan Pola                
     Tipe Pola Ngaropéa   
    Gaya Kasual Smart             
     Jenis lawon Ranginang          
    Logo Logo ngarobih
    Nyitak Percetakan ngarobih       
    Warna Ngaropéa Warna
    Balanja Salaku ruquest anjeun           
    Pangmayaran Bisa komunikasi
    Téknik Panas mindahkeun citak atanapi prosés Panas ukuran

    Kaunggulan urang

    1. Urang gawé bareng sareng olahraga, yoga sareng komunitas kagiatan luar, sareng salah sahiji pabrik anu paling hadé di dunya, ngagunakeun téknologi anyar sareng bahan énggal pikeun ngahasilkeun produk anu saé ku anu alus, kualitas luhur, ngagem busana luhur.

    2. Sampurna pikeun anjeun damel, kaluar pikeun maén atanapi di lapangan golf

    3. 4-arah manteng méré Anjeun kanyamanan sareng mobilitas anu anjeun peryogikeun

    55
    555

    Bungkusan & Pengiriman 

    CATETAN PAKEUNAN

    80pcs kaos dipak dina hiji karton.

    15kgs / karton

    CATETAN kiriman

    1. PESALUAN EXPRESS (palebah ka palebah jasa atanapi kapal ka port udara), nyarankeun pikeun mesen kuantitas di handap 400pcs. 

        Rata pengiriman waktos: 3-8 dinten kerja. Pondok dina waktos kiriman, langkung mahal dina biaya pengiriman.

        Normalna, kami bakal ngadugikeun biaya pengiriman sedeng, upami anjeun hoyong pangiriman gancang, punten nasihat kami. 

    2. SEA SHIPPING:

        Katuhu kuantitas Tarekat di luhur 2000pcs / warna kaos. EXW, FOB, CFR istilah harga (jsb) sadayana ditampi. Rata waktos pengiriman barang: 35-40 dinten damel


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami